Live Residence - Apartamente Bucuresti

Într-o renovare în care este pus suflet și foarte multă muncă, rezultatul va fi unul de excepție! O carapace lipsită de personalitate care emană un sentiment anost va fi transformată într-o oază de liniște. Apartamentul din imagini este exemplul clar care ne demonstrează că orice se poate. Clădirea simplă și dreptunghiulară a căpătat altă formă datorită noii proprietare care se întâmplă să fie și designer de meserie. Potențialul clădirii a fost dus la cote înalte datorită muncii pe care aceasta a depus-o. Sentimentul primitor este redat de peisajul superb pe care îl oferă zona în care este amplasată casa. Designerul s-a folosit de tonurile bogate pentru a aduce frumusețea naturală a regiunii în interiorul locuinței. Umorul este unul dintre tușele pe care acestea le-a folosit pentru a reda un spațiu jucăuș și confortabil.

Au fost făcute schimbări drastice de structură înainte de finisaje și decor pentru a fi siguri că proiectul este sigur. Camerele vechi ale casei erau separate, iar planul nu era deloc prietenos pentru o familie. În cele din urmă, întregul aspect al casei a fost modificat, o mare parte din pereți au fost eliminați pentru a crea un spațiu deschis și luminos. Pasionata de cărți a adăugat o bibliotecă excepțională în noul plan al casei pentru colecția generoasă de opere pe care o deține. Aceasta a luat în calcul și cei doi nepoți și le-a creat spații private. Zona bucătăriei și livingului este de tip open-space pentru a fi potrivită pentru întreaga familie. Astfel, casa s-a transformat într-un mediu familial, prielnic pentru serate în compania celor dragi.

Pentru a intensifica și mai mult ideea de spațiu, tavanul de 2,4 metri a fost înlocuit cu unul boltit de 3,6 metri. Această modificare a făcut ca interiorul casei să continue exteriorul, făcând o trecere lină între cele două medii. Datorită climei calde, mare parte din timp este petrecut afară/ Ușile duble de 2×4 metri fac ca livingul să fie continuarea terasei. În curte a fost amenajată o piscină pentru a vă bucura de o zi însorită.
După finalizarea lucrărilor de renovare și finisare, designerul a putut să-și transpună visul în realitate, acela de a avea o casă cu mult umor. Dacă vă doriți o casă cât mai prietenoasă trebuie să particularizați spațiul după cum simțiți. Proprietara a presărat fiecare colț al casei cu o mică parte a personalității sale și a reușit să creeze un tablou unic.

În fiecare cameră a fost folosită o paletă de culori specială și mobilier care să redea rafinamentul. Modele și piesele de artă alcătuiesc un decor confortabil și plin de stil. Mobilierul de lemn, covoarele viu colorate și pernele decorative fac ca fiecare încăpere să fie un loc elegant. Plantele verzi au fost adăugate pentru a reda viață și o tușă de eleganță. Rezultatul final este exact pe placul tinerei proprietare care se va bucura mult timp de casa care i-a devenit cămin.

VIZIONARE crossmenu