Live Residence - Apartamente Bucuresti

Acest apartament ocupă doar o suprafață de 35 de metri pătrați, dar arată foarte spațios. Se datorează în principal structurii sale interne și designului interior. Proprietarii săi nu au trebuit să renunțe la nimic atunci când au decorat. Au reușit să includă în design tot ceea ce avea nevoie casa lor, fără a face să pară aglomerată sau mică. Secretul a fost să adopte un design interior minimalist și să renunțe la orice detalii inutile.

Desigur, structura internă a fost la fel de importantă. Observați că apartamentul are un plan deschis, care include zonele de living și de luat masa. Bucătăria face parte, de asemenea, din acest spațiu, dar este puțin mai retrasă din cauza perețillor pentru camera alăturată. Există, de asemenea, o distincție clară între bucătărie și restul zonei de zi. Zona de living și de luat masa are un fundal alb cu inserții maro și gri și puține piese colorate de accent, cum ar fi lampa cu pandantiv verde și perne decorative portocalii. Bucătăria este practic decorată cu aceleași culori, dar pereții sunt acoperiți cu dale mici, albe.

Mobilierul pentru apartament a fost atent ales. Este ușor, simplu și poate fi plasat undeva între modern și tradițional. Decorul este funcțional și toate camerele sunt pline de lumină naturală care vine prin ferestrele mari. Apartamentul are, de asemenea, o mulțime de spațiu de depozitare sub forma un dressing mare, cu o mulțime de rafturi și sertare.

VIZIONARE crossmenu