Live Residence - Apartamente Bucuresti

Nu aveți nevoie de un apartament mare pentru a vă simți confortabil în propriul spațiu. De fapt, cred că uneori un apartament mai mic te face să te simți și mai bine pentru că îți oferă senzația unui cocon, a unei cochilii, ca mediu de protecție. Un apartament mic, probabil, este potrivit pentru o singură persoană și este mai bine pentru o femeie decât pentru bărbați (pentru că îl poate transforma într-un loc cu cochete cu culori și accesorii), dar pentru început cred că așa va fi.

Următorul apartament mic este incredibil segmentat, așa că vă poate oferi tot confortul în numai 23 de metri pătrați. Este uimitor cum, cu puțină creativitate și inteligență, poți transforma un spațiu claustral într-unul foarte confortabil și primitor. Întregul proiect a fost realizat de Aud Borromee. Apartamentul este situat la Paris, astfel încât dimensiunile sale mici sunt puțin pentru stilul de viață boem parizian.

Desigur, apartamentul are o singură cameră, dar este multifuncțional. Bucătăria și camera de zi, care este, de asemenea, un dormitor sunt în același loc, dar designul lor te face să uiți că acestea ar trebui să fie spații separate. Mobilierul este foarte simplu și mic, deci nu ocupă prea mult spațiu. Sau oferind iluzia de spațiu, designerul a optat pentru pasteluri, dar a ales culori vesele care vă vor inspira starea de spirit. De asemenea, designerul a optat pentru linia verticală, astfel încât să dea impresia de înălțime. Micul duș are câteva ferestre mici care intră în cameră, realizate din cărămizi de sticlă colorate. Ele luminează locul și îl fac mai vesel.

VIZIONARE crossmenu