Live Residence - Apartamente Bucuresti

Amplasata într-o zonă în care oamenii nu ar putea construi în mod normal, casa „noastră” arată mai mult ca o navă spațială care tocmai a aterizat. Este izolat, înconjurat de apă și este cel mai potrivit exemplu de modernism și complexitate, un model al casei viitorului.

Forma sa ciudată creează acea impresie de navă spațială, deoarece nu te-ai aștepta să vezi o casă care arată ca o „bază”. Poate fi considerată o casă din beton și sticlă, deoarece betonul și sticla sunt cele mai evident utilizate materiale. Fiecare piesă de mobilier și fiecare element mic din interior subliniază conceptul de forme și tăieturi moderne, originale, care te fac să te gândești la o lume viitoare, poate la viitorul umanității.

Este foarte largă, oferă o priveliște spectaculoasă și fiecare mic detaliu aduce ideii unei case inteligente în care toate lucrurile să fie așezate perfect. Există pietre ornamentale, tot felul de forme, scări circulare, mese rotunde mari, tavane rotunde, dar toate sunt în armonie cu frumosul peisaj pe care îl puteți admira în spatele ferestrelor imense de sticlă care vă oferă impresia unui spațiu și mai larg . Este cu siguranță o casă ideală din viitor.

VIZIONARE crossmenu