Live Residence - Apartamente Bucuresti

Această casă are un aspect ciudat, mai ales când este văzută din lateral. Ciudățenia casei vine din faptul că tinde să arate ca o casă de familie, dar nu este.

Casa așa cum a fost construită pentru un client care dorea un refugiu frumos unde să poată petrece noaptea și să se îndepărteze de viața de zi cu zi din centrul orașului. Este un fel de tampon de burlac, dar vine și cu un garaj. Locația este foarte convenabilă, deoarece casa poate fi ușor accesată atât cu mașina, cât și cu ajutorul transportului urban. Este o zonă plăcută și liniștită, cu o pădure frumoasă în apropiere și pare de fapt o retragere minunată. Este un loc în care proprietarul poate merge liniștit, unde își poate reîncărca bateriile și se poate pregăti pentru o altă zi plină.

Casa este deosebit de utilă pentru client, deoarece există posibilitatea de a schimba locul de muncă și, prin urmare, de a căuta o altă reședință permanentă. Până atunci poate trăi aici. Această casă este un proiect hibrid. Are un plan simplu, dreptunghiular, cu un garaj la parter, un hol de intrare, baie, o zonă principală de living, sufragerie, chicinetă, chiar și o cameră de oaspeți și un birou. De asemenea, are o terasă în aer liber

VIZIONARE crossmenu