Live Residence - Apartamente Bucuresti

Aceasta este o casă braziliană exotică proiectată de Humberto Hermeto și merită o apreciere adevărată pentru întreaga structură. Structura este mult mai mult decât acasă, deoarece are diferite tipuri de caracteristici suplimentare multi-utilizare. În partea inferioară a casei există o galerie de artă magnifică.

Casa a fost separată strategic în două secțiuni, una pentru afaceri și alta privată poziționată deasupra acesteia. Are un exterior uimitor care continuă în interiorul casei. Lucrarea cu piatră are o culoare moale și oferă astfel o emoție naturală și rece. Zona mare de patio și piscina extrem de fascinantă asigură, de asemenea, o relaxare remarcabilă. Nimic nu este așezat aleatoriu în jurul acestei case: designerul de interior a acordat atenție fiecărui detaliu minuscul și totul este la locul potrivit, astfel încât să obțină efectul maxim din ea. Chiar și cele două cuburi roșii aruncate aparent pe gazon atrag atenția și fac decorațiuni incredibile pentru exterior.

Apoi, există mobilierul care are un stil unic și prezintă personalitate și stil ca acest șezlong cu o formă neobișnuită, care arată aproape ca o sculptură futuristă din lemn. Piscina nu este evidentă, dar are margini netede și se potrivește perfect cu împrejurimile naturale ca toate celelalte lucruri utilizate pentru decor în acest proiect. Așadar, felicitări lui Humberto Hermeto pentru această lucrare magnifică!

VIZIONARE crossmenu