Live Residence - Apartamente Bucuresti

Fiind renovată foarte atent, această casă plictisitoare inițial, a fost transformată permanent. Designerul acestui proiect a reușit să realizeze aici ceva cu adevărat special. Peisajele și priveliștile din această zonă sunt uimitoare. Designerul a ținut cont de acestea și a introdus în realizarea acestei case o mulțime de culori interesante, acestea reușind să pună în valoare frumusețea naturală în această casă. Ea a devenit o casă interesantă, dar și prietenoasă pentru oricine o vede.
Casa veche a fost modificată destul de mult, astfel încât tot planul său să fie mult mai prietenos cu familia. Întregul interior al casei a suferit numeroase schimbări. S-a creat o biblioteca mare in casă, aici adăugându-se colecția uimitoare de cărți. S-au realizat niște colțuri private pentru cei doi tineri, precum și o bucătărie care se unește cu sufrageria și livingul, realizându-se în acest fel un spațiu cu adevărat special în plan deschis, spațiu pe care întreaga familie îl apreciază.
Pentru a mari mai mult spațiul comun, vechiul tavan înalt de 2,4 metri a fost înlocuit cu un tavan boltit de 2,6 metri. S-a creat în acest fel o conexiune uimitoare clima fiind generoasă, iar oamenii petrecându-și aici o mare parte a timpului. Ei se pot bucură de terasă, dar și de zona piscinei.
Imediat ce au fost finalizate lucrările de construcție și finisare, designerul a pus în aplicare cea mai bună parte a planului de renovare, el construind o casă „plină de umor”. Atunci când vine vorba despre alegerea stilului de design interior, trebuie să ne orientăm către stilul nostru autentic. Designerul a reușit să facă cu brio acest lucru aici, iar casa dovedește acest aspect.
Fiecare cameră este un amestec de rafinament, dar și o distracție de culori, artă, modele, precum și numeroase modele de design. Materialele naturale, precum și piesele din lemn, alături de cele de mobilier sunt și ele puse în valoare. Pernele colorate, precum și piesele de decor elegante reușesc să dea impresia de lux, atmosfera fiind una confortabilă în această casă inedită.

VIZIONARE crossmenu