Live Residence - Apartamente Bucuresti

Casa următoare este unul dintre numeroasele exemple de case de lux construite pe plajă. Dar fiecare casă are farmecul său și fiecare este uimitoare prin stilul său particular și folosirea originală. Această casă este situată lângă plaja Punta Piedras, în Punta Del Este, Uruguay. Suprafața construcției este de 302 mp, iar arhitecții asociați care au proiectat această casă uimitoare sunt Federico Rodriguez, Domingo Miranda, Florencia Rodriguez și Florencia Rippa.

Casa a fost terminată în 2009. Datorită arhitecturii sale, casa poate fi folosită și ca o casă de vacanță personală, pentru familia și prietenii dvs. sau poate fi închiriată ca pensiune de clasă înaltă. Casa are două etaje conectate printr-o zonă de tranziție terasă. Parterul are trei dormitoare cu un design modern și luxos. Primul etaj este destinat socializării. Aceasta este o zonă socială mai transparentă, cu o vedere frumoasă la malul mării. La acest etaj puteți vedea câteva pergole care amintesc de situația în aer liber. De asemenea, la acest etaj superior, casa are o zonă de servicii ascunsă din fața unei fațade grele.

Proprietarul acestei case este norocos nu numai pentru designul incredibil și pentru luxul casei, ci și pentru priveliștea minunată pe care o poate admira. Casa este situată într-un colț sălbatic de natură, lângă plaja Punta Piersa, aproape izolată de restul stațiunii. Proprietatea are, de asemenea, o grădină privată și o terasă.

VIZIONARE crossmenu