Live Residence - Apartamente Bucuresti

Cine și-ar putea imagina că cineva și-ar putea petrece vacanța într-o casă în mijlocul formațiunilor de stâncă roșie și stânci, în deșertul arid din Moab, Utah? Cu siguranță, nu prea mulți oameni! Cu toate acestea, este real; este Hidden Valley House, o casă prefabricată situată în Moab, Utah și a fost proiectată de Marmol Radziner. Chiar de la început, a fost concepută ca o casă de vacanță, situată pe un loc deschis, sărbătorind natura. Are cinci module interioare și șapte module de punte și există spații de locuit atât în ​​interior, cât și în exterior.

Au fost folosite materiale durabile și rezultatul a fost o casă completă, care pare a fi ireală. Clădirea în sine se dovedește a fi un plan deschis, cu ferestre din podea până în tavan, care reprezintă modul perfect de a admira frumusețea peisajului. Intrarea din față dezvăluie piscina, un alt mod de a petrece timpul într-o manieră plăcută. Deși este o casă prefabricată, pare să sfideze natura prin propria sa existență.

Interiorul este foarte atractiv, de la bucătăria și sufrageria moderne și simple, până la dormitorul confortabil, care este colorat armonios. Pictura verde simplă de pe perete se potrivește cu lampa verde de lângă pat și cu camera alb-gri. Întreaga casă pare a fi expresia modernității, în contrast cu peisajul sălbatic, dar fiecare mic colț din ambele zone merită să fie văzut.

VIZIONARE crossmenu