Live Residence - Apartamente Bucuresti

Wentworth Rd House este situată în Vaucluse, Sydney, Australia și este o clădire cu un design contemporan și destul de complex. Reședința a fost proiectată de Edward Szewczyk Architects în colaborare cu inginerul structural D’Ambrosio Consulting și finalizată în 2012. Orientarea și amplasarea amplasamentului au permis arhitecților să profite din plin de priveliști.

Casa se află pe partea însorită a străzii, de unde le permite locuitorilor să admire priveliștile panoramice ale portului Sydney. Reședința a fost organizată pe trei niveluri, cu o terasă suplimentară pe acoperiș, care oferă vederi spectaculoase ale împrejurimilor. Designul și structura clădirii sunt neobișnuite pentru acea zonă. Unele dintre elementele distincte care îi permit să iasă în evidență în comparație cu celelalte reședințe includ o parte a funcțiilor în aer liber care se află fie în fața străzii, fie deasupra străzii.

Un alt detaliu neobișnuit este faptul că parterul este suspendat parțial. Proprietatea are, de asemenea, o frumoasă grădină din spate dominată de un arbore vechi de gumă. Zona principală de locuit situată la parter a fost plasată strategic unde ar putea beneficia de aceste elemente. Are atât vedere la port, cât și vedere la grădină. Nivelul solului este aproape complet transparent, în timp ce celelalte două niveluri oferă spații mai intime.

VIZIONARE crossmenu