Live Residence - Apartamente Bucuresti

Următorul apartament pe care îl vom arăta este un vis devenit realitate pentru un colecționar de figurine din porțelan. Situat în Moscova, Rusia, apartamentul minimalist a fost proiectat de Nikolashin Alex și Catherine Emelyanova de la SL Project.

Complexul rezidențial „Casa Bulevardului Pakrovsky” este situat în centrul istoric al Moscovei. Elementele clădirii au un stil moale și liniștit, în timp ce interiorul este extrem de contemporan. Designerii au creat un spațiu în plan deschis, cu ferestre de dimensiuni generoase, care inundă locul cu lumină naturală. Mai mult, paleta de culori folosită este una neutră și face ca această casă frumoasă să arate mai mare.

Deși prezintă o abordare minimalistă, după cum puteți vedea, fiecare detaliu este important. Astfel de detalii sunt corpurile de iluminat care sunt integrate în mod creativ în întregul apartament și rafturile special concepute pentru a adăposti vasta colecție de figurine din porțelan. Mai mult, designerii au creat un spațiu în care au pus flori, nu numai pentru a-i da un aspect proaspăt, ci și pentru a separa zona de bucătărie de restul casei. Dormitorul este un loc simplu, elegant, cu nu prea multe mobilier. Cu toate acestea, patul care pare să plutească este mai mult decât suficient pentru a ne surprinde.

Acest apartament superb are tot ce ți-ai putea dori: aparate de ultimă generație, mobilier modern confortabil și, desigur, câteva piese unice care te vor lăsa să vrei să vezi mai multe. Lăsând nimic la voia întâmplării, arhitecții au creat o casă elegantă și echilibrată, care nu duce lipsă de personalitate.

VIZIONARE crossmenu