Live Residence - Apartamente Bucuresti

Pentru mine, setările rurale sunt ideale pentru a veni cu o casă frumoasă, deoarece peisajele oferite oferă multă asistență pentru înfrumusețarea. Luați de exemplu Haus HD de Bernardo Bader, care este situat în satul Schwarzach, la poalele Linzenberg.

Această casă mică a fost construită pentru o tânără clientă care dorea o casă pe măsură pentru sit, departe de structurile convenționale în cutie. Conform cerințelor clientului, casa este ideală pentru o familie mică și, prin urmare, a fost împărțită în două etaje. Facilitatea superioară găzduiește spațiile de gătit, de luat masa și de locuit, în timp ce cea inferioară are dormitoare, baie și un subsol mic. Este nivelul superior care servește și ca intrare în casă.

Este o casă foarte frumoasă și modernă. Are un design foarte frumos, atât din punct de vedere al designului exterior, cât și al decorului interior. Fiecare cameră are un aspect specific, o atmosferă și un decor diferit. Dar ceea ce toți împărtășesc în comun este stilul modern și simplu. Este frumos modul în care toate materialele și modelele funcționează împreună și formează o imagine completă și echilibrată.

Și toate culorile diferite funcționează împreună pentru a forma imagini complementare și colorate. Este un design frumos, modern și elegant și, de asemenea, elegant. Este situat într-un loc frumos și liniștit, cu multă natură înconjurătoare. Este locul perfect pentru relaxare.

VIZIONARE crossmenu