Live Residence - Apartamente Bucuresti

Toată lumea dorește să aibă o casă sau un apartament mare, cu suficient spațiu pentru întreaga familie, pentru prietenii care ar dori să rămână peste noapte și pentru toate lucrurile necesare adunate într-o viață. Lisa și Joel’s Loft este unul dintre acele locuri care au tot ce ai putea visa și cu cât îl privești mai mult, cu atât îți place mai mult. Odată ce intrați, aveți impresia unui mediu deschis, dar nu de orice fel de loc, unul deosebit de mare, puțin industrial, dar plăcut.

Tavanele sunt foarte înalte, pereții dezvăluie o mulțime de beton și cărămizi, dar cel mai interesant aspect este mobilierul de la mijlocul secolului care oferă acel aer confortabil întregului spațiu. Într-o atmosferă în general albă sau gri, există piesele de mobilier, scara și obiectele decorative care fac diferența și dau viață locului.

Livingul este foarte spațios și atractiv, dormitorul este simplu, dar pictura de pe perete dă o amprentă personală, baia este foarte modernă, în timp ce grădina constituie locul perfect pentru a petrece câteva ore liniștite într-o companie bună. Deschiderea și lățimea oferă o dispoziție plăcută care te face să te simți în largul tău, iar petele de culoare animă tot ceea ce te înconjoară.

VIZIONARE crossmenu