Live Residence - Apartamente Bucuresti

Superstiția care înconjoară numărul 13 nu se dovedește întotdeauna adevărată. Există o mulțime de lucruri grozave care pot fi asociate cu acest număr, inclusiv acest apartament cu adevărat interesant pe care l-am găsit în Wroclaw, Polonia.

Apartamentul a fost proiectat de Szymon Hanczar și măsoară doar 13 metri pătrați, adică aproximativ 140 de metri pătrați. Dar, în ciuda suprafeței sale foarte limitate, apartamentul este departe de a fi mic sau aglomerat. De fapt, se simte de fapt aerisit și spațios dacă puteți crede asta.

Designerul a locuit aici câțiva ani și a dorit ca apartamentul să fie primitor, funcțional și confortabil, fără a necesita multă întreținere. În acești 13 metri pătrați a reușit să încapă o chicinetă, un dormitor la mansardă deasupra acestuia, o baie mică, un dulap, o mulțime de depozite și o serie de caracteristici cu adevărat practice, cum ar fi un sistem de depozitare pentru biciclete montat pe perete și un hamac.

Culorile strălucitoare extind vizual spațiul și simplitatea generală permite apartamentului să rămână proaspăt și aerisit. Practic, există doar o singură cameră care include toate elementele menționate mai sus. Zona de dormit se află pe o platformă deasupra dulapului și a chicinetei. Este confortabil și nu are nevoie de mult, cu excepția unei saltele și a unei lămpi.

Sub el se află dulapul care conține mașina de spălat și depozitarea hainelor și a altor lucruri. Este împărțit într-o serie de compartimente de dimensiuni diferite și este destul de ușor de organizat. Chicineta ocupă spațiul rămas lângă dulap.
Deși minusculă, chicineta este destul de funcțională, oferind o varietate de elemente practice și detalii menite să-i sporească funcționalitatea generală. De asemenea, are destul spațiu de stocare.

Spațiul rămas al etajului este ocupat de un sifonier și o masă care funcționează ca birou. Deasupra sifonierului există un sistem de depozitare a bicicletelor montat pe perete.

Un hamac este instalat în fața ferestrei, oferind un colț relaxant. Poate fi eliminat ori de câte ori este nevoie și spațiul poate fi folosit pentru altceva.

Baia este practic doar o cabină de duș, dar include toate lucrurile de bază, cum ar fi o chiuvetă, o toaletă, o depozitare și un raft. Pereții și podeaua sunt acoperite cu plăci albe.

VIZIONARE crossmenu