Live Residence - Apartamente Bucuresti

Prin renovarea atentă a locuinței, o astfel de proprietate se poate transforma dintr-o carapace lipsită de viață și plictisitoare într-un refugiu familial confortabil. Designerul acestui proiect s-a confruntat cu această provocare când s-a mutat în noua ei casă, o clădire simplă și dreptunghiulară. Chiar și așa, el putea vedea în continuare potențialul proprietății. Peisajele și priveliștile din această zonă sunt spectaculoase, așa că designerul a sperat să poată introduce acele culori bogate și frumusețea naturală în noua sa casă și să o transforme într-o locuință plină de umor.

În primul rând, totuși, au fost de făcut schimbări structurale serioase. Casa veche era prea „la cutie”, cu o mulțime de cămăruțe separate, iar planul era departe de a fi prietenos cu familia. Prin urmare, întregul interior al casei a trebuit să fie complet modificat, majoritatea pereților fiind complet îndepărtați pentru a deschide spațiul. Implementându-și planul ambițios de renovare, acesta a creat o bibliotecă pentru colecția uimitoare de cărți, colțuri private pentru cei doi tineri nepoți și, cel mai important, o mare zonă de bucătărie sufragerie living în plan deschis, pentru ca întreaga familie să se bucure de timp împreună.

Pentru a mări și mai mult spațiul comun, el a făcut ca vechiul tavan înalt de 2,4 metri să fie smuls și înlocuit cu un nou tavan boltit de 3,6 metri. Acest lucru realizat, următoarea sarcină a fost crearea unei conexiuni elegante, dar funcționale, interior-exterior. Aici clima este generoasă și oamenii își petrec cea mai mare parte a timpului afară. Pentru a realiza această conexiune, au instalat uși duble de 2×4 metri, deschizând camera de zi către terasă și zona piscinei.

Odată cu finalizarea tuturor lucrărilor de construcție și finisare, era timpul ca designerul să pună în aplicare cea mai bună parte a planului său de renovare – construirea casei sale „pline de umor” la care a visat. Când vine vorba de alegerea stilului de design interior, trebuie să mergem întotdeauna pe stilul nostru autentic Și într-adevăr, designul interior al casei sale o dovedește.

Fiecare cameră este un amestec încântător de rafinament și distracție în culori, modele, artă și elemente de design. Materiale naturale, mobilier din piele și lemn, covoare colorate, perne colorate, piese de decor elegante și plante vii verzi și luxuriante au creat acea confortabilitate de casă pe care spera să o realizeze.

VIZIONARE crossmenu