Live Residence - Apartamente Bucuresti

Este o clădire impresionantă, cu o arhitectură frumoasă și un interior foarte elegant. Casa a fost un proiect dezvoltat de Levy: Chamizer Architects. Designul este modern atât pentru interior, cât și pentru exterior.

Fațada casei este complet albă. Aceeași culoare a fost folosită pe scară largă și pentru interior. Decorul interior este în mare parte alb-negru. Combinația este frumoasă și mereu la modă și, în acest caz, a fost trimisă în judecată pentru a crea un aspect modern și cochet. Albul și negrul sunt folosite în combinație cu tonuri de gri și sunt completate de câteva caracteristici subtile, violete, care sparg monotonia, dar rămân, de asemenea, în aceeași categorie simplă și distinsă.

Zona de zi este spațioasă și are pereți din sticlă din podea până în tavan pe ambele părți. Una oferă vedere la piscină, în timp ce cealaltă are vedere la o mică grădină. Zonele de locuit și de luat masa împărtășesc un plan deschis și fiecare are vederi frumoase în aer liber și au fost organizate ca spații paralele, fiecare cu propriul perete de sticlă. Bucătăria este un spațiu semi-deschis și are acces la o frumoasă și spațioasă zonă de lounge și punte exterioară. Dormitorul are un decor foarte clare și liniștitor și are ferestre expansive cu vedere la o mică zonă de grădină și acces la piscină.

VIZIONARE crossmenu