Live Residence - Apartamente Bucuresti

Această reședință impresionantă și totuși surprinzător de simplă este un exemplu frumos de arhitectură contemporană. Casa se numește Casa AR și se află în San Isidro, un district al provinciei Lima din Peru. Locația este convenabilă, la fel și peisajul din jur, deși locuitorii acestei reședințe nu prea au contact cu ceilalți. După cum puteți vedea, există pereți înalți și masivi care separă casa de orice altceva, creând un mic paradis privat.

Casa a fost un proiect al studioului Lima, Seinfeld Arquitectos. Mă întreb dacă au vreo legătură cu celebra comedie sau cu actorul, dar sunt sigur că este o întrebare obișnuită. Oricum, reședința are un design foarte simplu, de fapt minimalist, cu foarte puține detalii arhitecturale și un aspect general elegant.

Parterul este mai viu o zonă de divertisment comună, cu pereți din sticlă din podea până în tavan, în timp ce celelalte două etaje sunt mai private. La parter, există foarte puțini pereți, astfel se poate concluziona că există un plan expansiv deschis, unde camera de zi, sufrageria, bucătăria și toate celelalte spații sunt interconectate.

VIZIONARE crossmenu