Live Residence - Apartamente Bucuresti

Scările pot crea ideea de sus, din ce în ce mai sus sau par să te ducă undeva sus, mai aproape de cerul albastru. Scările vă pot ajuta să ajungeți undeva la etaj și să vă așezați pe un vârf care domină toate împrejurimile, astfel încât să aveți impresia că sunteți conducătorul acelei zone. Dacă vă gândiți la unele zone turistice celebre în care trebuie să urcați multe scări pentru a obține punctul final, atunci toate aceste idei despre scări și înălțimi vă vor veni în minte.

În Silver Lake, Los Angeles, SUA există o reședință contemporană pe două niveluri numită Redesdale Residence, care a fost finalizată de studioul Space International. Scările par a fi prezente peste tot aici, deoarece este o construcție terasă la nivel interior. Structura sa se desfășoară în jurul a trei nivele și jumătate care se blochează într-o scară centrală. Nivelul de intrare găzduiește camera de oaspeți, bucătăria deschisă, zona de luat masa care este conectată la o punte de lemn terasată datorită unor uși glisante. Al doilea nivel găzduiește suita principală și zona de studiu, care are un birou spațios, cu o mulțime de dulapuri și decorate în culori calde precum galbenul și turcoazul.

Bucătăria deschisă albă este un spațiu plin de lumină, în timp ce zona de luat masa are o masă rustică din lemn, dar unde priveliștile sunt minunate. Terasa în aer liber, care are un design acvatic datorită pieselor sale de mobilier albe și priveliști ale lacului reprezintă o oază relaxantă și un loc în care nu te poți plictisi niciodată. Toate nivelurile interioare terasate ale casei te duc undeva mai sus sau deschis către alte zone atractive care sunt menite să te copleșească.

VIZIONARE crossmenu