Live Residence - Apartamente Bucuresti

Există multe metode diferite de relaxare. Puteți alege o plimbare în parc, o după-amiază relaxantă la salonul spa, o discuție cu cel mai bun prieten al dvs. în timp ce savurați o cafea frumoasă într-un restaurant și multe alte opțiuni. Deși toate aceste variante vă pot satisface, nimic nu se va compara cu natura. Priveliștile, aerul proaspăt, toată vegetația te vor face să te simți o persoană nouă și cu siguranță îți vei reîncărca bateriile.

Este chiar mai bine atunci când există o combinație excelentă între un loc relaxant și un cadru frumos. Acesta este și cazul acestei minunate Case Spa care a fost proiectată de Metropolis Design.

De fapt, proiectul constă dintr-o clădire multifuncțională cu facilități rezidențiale, recreative și spa, anexată la o reședință mai mare. Spa House reprezintă o casă de munte situată la marginea urbană a golfului Hout, Cape Town, Africa de Sud, care oferă priveliști ale portului. Deși este separat de reședința principală printr-o bermă, dar conectat la acesta prin niște poteci de picioare, vă oferă momente relaxante minunate oferite de existența piscinelor, a oaspeților, a facilităților spa și a zonelor generale de living și de lângă piscină.

Apa este principala atracție a acestui loc, deoarece spa-ul subacvatic vă oferă priveliști minunate, zona de luat masa situată sub nivelul apei vă va încânta prin atmosfera sa sau prin amenajarea punților piscinei ca niște insule. Toate zonele Spa House au ferestre mari, astfel încât să puteți admira munții frumoși din jur. {Găsit pe archdaily}.

VIZIONARE crossmenu