Live Residence - Apartamente Bucuresti

Acest apartament plin de culoare și stil este situat în Vasastan, un cartier din Stockholm, Suedia, cunoscut și sub numele de Vasa City. Apartamentul are o suprafață de locuit de 146 mp și conține 6 camere și o bucătărie. Este situat la etajul 5 într-o clădire cu 5 etaje care a fost construită în 1904 și este în prezent pe piață la prețul de 10 milioane de euro.

Această minunată penthouse penthouse are, de asemenea, două terase pe acoperiș. La intrare, există un hol care duce la o zonă în plan deschis, care include bucătăria și sala de mese. Bucătăria este decorată în alb și negru și are dulapuri înalte și mult spațiu de depozitare. Este echipat cu plită, hota, cuptor, cuptor cu convecție, frigider, congelator, răcitor de vin și două mașini de spălat vase. Zona de luat masa are o masă care poate găzdui 10 persoane și oferă, de asemenea, acces la unul dintre cele două terase ale apartamentului.

Apartamentul are patru dormitoare, toate spațioase și primitoare. Decorul interior este simplu, luminos și clasic. Clădirea oferă, de asemenea, o spălătorie la subsol cu ​​mașină de spălat, uscător și de călcat. Întreaga clădire a fost restaurată în anii 1981-82, dar apartamentul a suferit de asemenea renovări recente. Este o proprietate modernă, cu un interior frumos și elegant și ar face o casă de familie minunată. Locația este, de asemenea, excelentă, aproape de restaurante și alte facilități.

VIZIONARE crossmenu