Live Residence - Apartamente Bucuresti

Acesta este un apartament care măsoară 40 de metri pătrați. Este mic, dar, după cum puteți vedea, nu îi lipsește stilul. Ca în majoritatea cazurilor, proprietarii au decis că este timpul pentru o schimbare. Au vrut să facă apartamentul mai funcțional, având în vedere dimensiunea locuinței. Soluțiile au fost foarte clare de la început. Multe ziduri au trebuit demolate. Acest lucru a permis crearea unor spații deschise mai mari, unde interiorul este aerisit și care a schimbat într-adevăr aspectul apartamentului.

Schimbarea a fost drastică. Toate partițiile au fost demolate și a fost creată o serie de spații comune. În ceea ce privește noul stil ales pentru decor, este simplu, dar foarte dinamic și vesel. Apartamentul are un fundal neutru care servește ca o pânză goală pentru toate piesele de mobilier colorate și toate decorațiunile și piesele de accent. Apartamentul este acum împărțit în două spații dreptunghiulare de dimensiuni similare. Primul volum include holul, bucătăria, camera de zi și un colț de studiu. Celălalt este un volum privat care include dormitorul și baia.

Din moment ce toți pereții au fost doborâți, acest lucru a permis crearea unui apartament în stil cosmopolit, perfect pentru închiriere. Ambele volume au o mulțime de spații de depozitare. Ele vin sub formă de dulapuri sau rafturi. Mobilierul a fost ales într-un mod care să-i permită integrarea perfectă în fiecare spațiu. Decorul este neutru și senin, cu puternice stropi de culoare.

VIZIONARE crossmenu