Live Residence - Apartamente Bucuresti

Ce a pățit Gina Pistol în parcarea unui supermarket din București. Iubita lui Smiley a răbufnit: „Nu știu dacă mi se întâmplă doar mie”
Prezentatoarea de la Antena 1 este cea care se ocupă de cumpărăturile casei. Timpul Ginei Pistol este întotdeauna limitat, pentru că ea trebuie să se ocupe și de fetița sa, Josephine. Atunci când are nevoie să plece pentru câteva ore de acasă, iar Smiley are altă treabă, o prietenă vine și o ajută cu micuța.

Recent, Gina Pistol a povestit ce a pățit în parcarea unui supermarket din București. A mers să facă cumpărăturile pentru casă, iar când a ajuns acolo nu a găsit niciun loc de parcare, fapt pentru care a așteptat câteva minute până să se elibereze unul. Ceea ce a deranjat-o pe vedetă este că oamenii stau să piardă timpul în mașină, în loc să se grăbească să elibereze locul celui care așteaptă de minute bune.

„Băi nene, nu știu dacă mi se întâmplă doar mie, dar de fiecare dată când vreau să merg la cumpărături, la un supermarket, găsesc parcarea plină. Bineînțeles, vânez și eu un loc de parcare și aștept ca omul respectiv să plece. Mă pun pe avarii lângă și aștept să plece, dar persoana respectivă are alte planuri. Nu vrea să plece atunci, vrea să își refacă viața, să dea 10 sms-uri, să tragă un pui de somn sau cine știe ce vrea să facă. Și uite-mă pe mine de 10 minute pe avarii… Că și eu mă încăpățânez și nu plec, nici eu nu vreau să renunț, neam! Deci mi se întâmplă doar mie?!”, a povestit Gina Pistol pe Instagram.

VEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

După ce a născut, Gina Pistol are 5 ore libere pe săptămână

De când a născut, Gina Pistol se ocupă tot timpul de fiica ei. Artista este în concediu de maternitate, iar tot timpul ei îl dedică fetiței sale. Când are nevoie de ajutor, iar Smiley nu e acasă, prezentatoarea TV apelează la ajutorul unei prietene, timp în care ea merge să rezolve anumite treburi pe care le are.

„Am 5 ore libere pe săptămână. Am o prietenă care vine și mă ajută cu fetița, iar eu atunci mă duc să fac cumpărăturile, mi-au expirat toate actele și trebuia să le schimb. Cumva încerc să fac… Din cele 5 ore, două le fac pe drum. Nu pot să fac nimic”, a mărturisit Gina Pistol în cadrul podcastului lui Speak.

 

Citeşte şi:  
 
 

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/entertainment/ce-a-patit-gina-pistol-in-parcarea-unui-supermarket-din-bucuresti-3866150

VIZIONARE crossmenu