Live Residence - Apartamente Bucuresti

Jandarmul care a căzut de pe cal înaintea paradei de 1 Decembrie, băgat în comisia disciplinară
Într-un comunicat transmis joi, Jandarmeria București a declarat că „a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară”.

În imagini se vede cum jandarmul, ajutat de un coleg, se urcă stângaci pe cal, pentru a cădea aproape imediat. Calul se sperie și cade la rândul lui.

Postate pe rețelele sociale, imaginile care au ajuns virale, iar Jandarmeria București a reacționat joi printr-un comunicat de presă, în care spune că „a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară prealabilă”, pentru că întâmplarea „aduce atingere onoarei şi demnităţii militare”.

„Pe baza concluziilor preliminare, vă informăm că a fost constatat un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare, iar măsurile de sancţionare vor fi stabilite în cadrul consiliului de onoare. De asemenea, vă informăm că vor fi efectuate şi demersuri pentru constituirea DGJMB ca parte civilă pentru prejudiciile de imagine aduse de comportamentul angajatului nostru”, a transmis Direcția Generală de Jandarmi București, într-un comunicat.

Autoritățile spun că nu vor „tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat”.

Citeşte şi:

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/un-jandarm-surprins-in-timp-ce-cade-de-pe-cal-inaintea-paradei-de-1-decembrie-in-bucuresti-reactia-jandarmeriei-3864031

VIZIONARE crossmenu