Live Residence - Apartamente Bucuresti

Maybach-ul lui Gigi Becali, accident în centrul Bucureștiului. Patronul FCSB era pasager în dreapta șoferului
În jurul orei 06:50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre Bd. Aviatorilor/Aleea Alexandru, în care au fost implicate două autovehicule, care s-au tamponat

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0, respectiv 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru celălalt șofer implicat. Aceștia au fost îndrumați legal, a anunțat Poliția.

Potrivit informațiilor Gândul, la volanul mașini lui Becali era, de fapt, Ionuț Luțu, fostul fotbalist și mâna dreapta a patronului FCSB, care era pasager pe scaunul din dreapta.

„Am fost în spatele lui. Era cu Maybachul. Venea dinspre Aviatorilor și a făcut stanga pe dublă continuă, iar Loganul venea dinspre Victoriei, a vrut să intre pe acea stradă și a tăiat fața Loganului. Am anunțat echipaj de la Victoriei și au plecat către accident”, a declarat un martor.

„Sunt bine sănătos. Luțu se afla la volan. Eu nu am nicio pretenție de la șoferul celălalt. Poliția a venit destul de repede. Omul era speriat, nu știu dacă era băut că nu m-am dus eu la ei. Poliția i-a luat și s-a dus să le ia probe.

La mine în mașină Luțu se afla la volan. Eu nu vreau ca omului să i se întâmple vreun dosar penal.. A fost și ploaia asta Eu am plecat apoi acasă. O să îl sun pe Luțu să văd ce au făcut”, a spus Gigi Becali, pentru Pro Sport.

Citeşte şi:

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/maybach-ul-lui-gigi-becali-accident-in-centrul-bucurestiului-patronul-fcsb-era-pasager-in-dreapta-soferului-3859275

VIZIONARE crossmenu