Live Residence - Apartamente Bucuresti

Meteorologii anunță ploi, lapoviță, ninsoare și vânt până sâmbătă dimineață
În acest interval, sunt așteptate intensificări ale vântului în zonele montane. La altitudini de peste 1.700 de metri, rafalele vor depăși 60… 70 km/h, iar pe creste viteza vântului va fi de peste 90… 100 km/h, spulberând zăpada.

Vântul va bate cu putere și în vestul țării, iar vineri, sunt prognozate intensificări ale vântului și în restul țării, unde rafalele vor înregistra 45… 55 km/h.

În cursul zilei de 3 decembrie, precipitațiile vor cuprinde mai multe zone ale țării. La munte vor predomina ninsorile și local se va depune strat nou de zăpadă.

„Precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și pe arii restrânse ninsoare se vor semnala în vest, centru și nord, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă (3/4 decembrie) și în est și sud”, mai transmit meteorologii.

Cantitățile de apă vor depăși 10… 15 l/mp, mai ales în zonele de munte.

Cum va fi vremea în București

În Capitală, vremea va fi caldă pentru începutul lunii decembrie. Pe parcursul zilei de vineri cerul va fi variabil, după care se va înnora şi temporar va ploua, iar spre sfârșitul nopții de vineri spre sâmbătă și la orele dimineții vor fi posibile precipitații mixte.

Temperatura maximă va ajunge până la 14 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 1… 3 grade Celsius.

Foto: Dumitru Angelescu

Citeşte şi:

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/meteorologii-anunta-ploi-lapovita-ninsoare-si-vant-pana-sambata-dimineata-3863870

VIZIONARE crossmenu