Live Residence - Apartamente Bucuresti

Un minor a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, fiind suspectat că a incendiat mai multe autoturisme
Potrivit Direcţiei Generale de Poliţie al Municipiului Bucureşti (DGPMB), în jurul orei 8.40, prin apel 112, a fost sesizat un incendiu ce se manifesta la un autoturism, focul extinzându-se la alte autovehicule parcate, care au suferit distrugeri în diverse proporţii.

De asemenea, pe o stradă adiacentă, a fost identificat un alt autoturism la care se manifesta un incendiu, care a afectat şi alte autoturisme parcate. La locurile indicate au ajuns poliţişti din cadrul Secţiei 21, precum şi echipaje de pompieri, care au lichidat incendiile, 7 autovehicule fiind afectate de foc. 

„A fost identificat și depistat un minor, care a fost condus la audieri, ulterior fiind reținut. Cercetările sunt continuate de Secția 21 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere”, transmite Poliția Capitalei.

Citeşte şi:

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/un-minor-a-fost-retinut-de-politistii-din-bucuresti-fiind-suspectat-ca-a-incendiat-mai-multe-autoturisme-3863228

VIZIONARE crossmenu