Live Residence - Apartamente Bucuresti

O nouă linie de tramvai va circula în București. Care este traseul tramvaiului 43
Începând de sâmbătă, 18 decembrie, locuitorii cartierului Giuleşti – 16 Februarie vor beneficia de înfiinţarea liniei de tramvai 43, care va funcţiona între terminalele „Cartier 16 Februarie” şi „Gara Basarab”, de unde există multiple opţiuni de deplasare către diverse puncte de interes ale Capitalei, precizează sursa citată. Linia 44 va continua să funcţioneze pentru cei care doresc să ajungă la terminalul „Vasile Pârvan”.

De asemenea, tot de sâmbătă, linia de tramvai 7 şi liniile de autobuz 162 şi 163 vor aveau un număr mai mare de vehicule.

De la aceeaşi dată, autobuzele liniei 205 vor circula pe un traseu nou, de la „Gara de Nord” spre terminalul „Străuleşti”, pe Calea Griviţei, Str. Polizu, Str. Buzeşti, Piaţa Victoriei, Bd. Ion Mihalache, apoi traseul de bază, adică Str. Alexandru Constantinescu, Bulevardul Regele Mihai I, Şos. Bucureşti-Ploieşti, Str. Elena Văcărescu, Bd. Ficusului, Bd. Aerogării, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Şos. Gheorghe Ionescu Siseşti, Şos. Bucureşti-Târgovişte, Bd. Bucureştii Noi, terminal „Străuleşti”.

Măsurile au fost luate atât pe baza analizelor efectuate de TPBI, dar şi în urma solicitărilor primite din partea publicului.

TPBI este primul organism creat la nivel regional care a fost constituit sub forma unei structuri de cooperare a celor 42 de autorităţi publice locale din regiune, primind mandat din partea acestora pentru înfiinţarea, organizarea, reglementarea, exploatarea, monitorizarea şi gestionarea serviciului de transport public de călători pe toată aria de competenţă, conform Regulamentului CE 1370/2007.

 

Citeşte şi:  
 
 

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/o-noua-linie-de-tramvai-va-circula-in-bucuresti-care-este-traseul-tramvaiului-43-3884461

VIZIONARE crossmenu