Live Residence - Apartamente Bucuresti

O polițistă din București, anchetată după ce și-a uitat arma în toaleta unei benzinării. Unde a fost găsit pistolul
Incidentul a avut loc ieri spun autoritățile când polițista din cadrul Secției 9 care se afla în timpul serviciului și-a uitat arma din dotare în toaletă unei benzinării din Capitală.

„În aproximativ 14 minute s-a reîntors, dar nu a găsit armamentul. Au fost alertați polițiștii aflați în teren și pe baza imaginilor a fost identificată o persoană, o femeie, care a intrat in același spațiu”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere din benzinărie, iar la scurt timp i-au identificat pe cei care au luat arma care a fost găsită pe un teren viran.

„În cauză atât femeia de 20 de ani, care și-ar fi însușit armă, cât și un bărbat de 33 de ani au fost reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, au mai transmis polițiștii.

Între timp, polițista care și-a uitat arma este cercetat de superiori. Acesta este încadrată în structura DGPMB din anul 2018.

 

Citeşte şi:  
 
 

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/un-politist-din-bucuresti-este-anchetat-de-superiori-dupa-ce-a-uitat-arma-in-toaleta-unei-benzinarii-pistolul-a-fost-recuperat-de-pe-un-teren-viran-3887356

VIZIONARE crossmenu