Live Residence - Apartamente Bucuresti

Radu Mihaiu: În luna noiembrie s-au dat cele mai multe amenzi din istoria Poliţiei Locale Sector 2
„Într-o lume ideală nu am da deloc amenzi fiindcă nu am avea pentru ce, dar din păcate în sectorul 2 legea e prea puțin respectată. Ceea ce e inacceptabil”, scrie Radu Mihaiu, pe Facebook.

În luna noiembrie s-au dat cele mai multe amenzi din istoria Poliției Locale Sector 2 – 1.145.350 de lei. De altfel, se poate observa o evoluție a sancțiunilor de la o lună la alta și comparând cu anii anteriori, valoarea totală s-a triplat.Radu Mihaiu:

Conform datelor prezentate de Radu Mihaiu, anul acesta, cele mai multe amenzi, peste 8.000, în valoare totală de peste 5 milioane de lei au fost date pentru nerespectarea prevederilor referitoare la curăţenie şi deşeuri.

Primarul sectorului 2 arată că în ultimele 3 luni agenții au început să dea mai puține amenzi la valoare minimă și mai mult spre maxim.

„De altfel, e din ce în ce mai evident că pentru anumite fapte valoare sancțiunii este prea mică și nu descurajează suficient. De aceea avem acum în lucru modificarea HCL 301 pentru a mări acele amenzi stabilite de Consiliul Local, modificare de care se ocupă colega mea Alexandra Chirila, viceprimar sector 2 – în caz că aveți anumite propuneri”, mai scrie Radu Mihaiu.

 

Citeşte şi:  
 
 

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/radu-mihaiu-in-luna-noiembrie-s-au-dat-cele-mai-multe-amenzi-din-istoria-politiei-locale-sector-2-3879481

VIZIONARE crossmenu