Live Residence - Apartamente Bucuresti

Soţul Dianei Şoşoacă rămâne sub control judiciar. Comentariu deplasat la adresa jurnalistei din Italia
UPDATE. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au respins, joi, contestaţia privind controlul judiciar în cazul lui Silvestru Șoșoacă.

„Respinge ca nefondată plângerea formulată de către inculpatul ŞOŞOACĂ DUMITRU SILVESTRU, ….., împotriva Ordonanţei de instituire a controlului judiciar nr. 10711/P/2021 din data de 13.12.2021 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Menţine măsura controlului judiciar dispusă faţă de inculpat. În temeiul dispoziţiilor art. 275 alin. (2) C.pr.pen., obligă inculpatul la plata sumei de 500 lei reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă”, se arată în decizia magistraţilor.

Întrebat de jurnaliştii prezenţi dacă a muşcat-o pe jurnalista televiziunii publice italiene Rai Uno, Lucia Goracci, Dumitru Silvestru Şoşoacă a răspuns zâmbind că „era prea osoasă, mie îmi plac cărnoase”.

Unul dintre avocaţii lui Silvestru Şoşoacă a declarat că nu există fapta pentru care acesta este acuzat. Potrivit acestuia, „sunt probe în favoarea noastră, din care rezultă nevinovăţia domnului Şoşoacă”. „Dacă doriţi, o să vă pună domnul Şoşoacă contestaţia făcută şi o să vedeţi toate argumentele pe care le-am invocat în apărare”, a adăugat acesta.

De asemenea, cel de-al doilea avocat al lui Silvestru Şoşoacă a susţinut că măsura nu are niciun fel de utilitate având în vedere că acesta nu intenţionează să plece din ţară şi nu a săvârşit fapte de aceeaşi natură penală.

Dumitru Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, este urmărit penal pentru că a agresat un polițist, fiind pus sub control judiciar până pe 10 februarie, în urma scandalului dintre Diana Șoșoacă și jurnaliștii Rai Uno. Potrivit procurorilor, Dumitru Silvestru Șoșoacă „l-a împins pe poliţist, izbindu-l de perete, i-a pus o mână în gât, după care l-a tras de uniforma de poliție”.

Miercuri, 15 decembrie, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan, a prezentat cronologic filmul intervenției forțelor de ordine în urma scandalului de vineri dintre Diana Şoşoacă şi jurnaliştii italieni.

Diana Şoşoacă, plângere penală împotriva lui Iohannis

Soţia lui Dumitru Silvestru, senatoarea Şoşoacă, a fost ţinută câteva momente la uşa Judecătoriei, iar chestionată dacă este vaccinată, aceasta i-a transmis cunoscutului protestatar Ceauşescu că este „vaccinată împotriva prostiei”. Senatoarea le-a mai spus jurnaliştilor că i s-a furat laptopul şi tableta din Parlament şi urmează să depună o plângere în acest sens. Întrebată dacă bănuieşte cine i-a furat laptopul şi tableta, senatoarea Şoşoacă a răspuns „serviciile secrete”.

Despre incidentul cu jurnaliştii italieni, senatoarea a spus că Secţia 4 de Poliţie este complice la infracţiunea de ultraj şi violare de domiciliu. „Ce cauţi tu în casa mea când eu spun să ieşi afară. Dacă eu o încuiam cum a ieşit”, a punctat senatoarea.

Diana Şoşoacă a mai spus că „Iohannis a declarat la Bruxelles că am sechestrat jurnalişti italieni, s-a implicat într-o anchetă, drept pentru care facem plângere penală lui Iohannis”.

Senatoare a susţinut că primeşte informaţii de la alţi colegi parlamentari despre SRI şi SIE cu acţiuni împotriva statului român. „Deţin informaţii care dacă le-aş da acum, aş distruge o parte din UE şi din NATO, de aceea sunt atacată în acest fel”.

VEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

 

Citeşte şi:  
 
 

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/sotul-dianei-sosoaca-acuzat-ca-a-muscat-o-pe-jurnalista-din-italia-mie-imi-plac-mai-carnoase-3887300

VIZIONARE crossmenu