Live Residence - Apartamente Bucuresti

Geamantan plin cu arme şi elemente de muniţie descoperit în Pădurea Băneasa. Poliția face verificări
Poliția a fost sesizată azi prin apel la 112 de un bărbat care a găsit în pădurea Băneasa, îngropat, un geamantan în care se aflau, la prima vedere, arme și elemente de muniție.

La fața locului, s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au demarat investigațiile.

„În interior, au fost găsite, în avansată stare de degradare, 2 pistolete, 2 arme semiautomate și 4 grenade defensive, precum și elemente de muniție. Au fost ridicate și transportate la Institutul de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, în vederea expertizării”, a transmis Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.

Citeşte şi:

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/geamantan-plin-cu-arme-si-elemente-de-munitie-descoperit-in-padurea-baneasa-politia-face-verificari-4005047

VIZIONARE crossmenu