Live Residence - Apartamente Bucuresti

Victor Slav a dat faliment. Prezentatorul și-a închis afacerea deschisă în pandemie
În pandemie, Victor Slav a decis să investească într-o cafenea pe Decebal, însă afacerea nu a fost atât de prosperă pe cât s-ar fi așteptat. Iată că la doar câteva luni după ce a deschis localul, vedeta a decis să-l închidă. Deși la început era foarte încântat de afacerea sa, planurile au luat o întorsătură neașteptată.

În cafeneaua sa, Victor Slav investise aproximativ 500.000 de euro, relatează Click!. Pe ușa localului este pus acum un afiș pe care scrie „De vânzare”. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-ar dori să vândă totul pentru a putea să mai recupereze o parte din banii investiți.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Prezentatorul TV avea mari speranțe cu această afacere, iar înainte să deschidă a fost invitat în emisiunea „Teo Show”, unde anunța bucuros că urmează să deschidă cafeneaua.

„În două săptămâni dau drumul la un bistro pe Decebal. O să fie meniu internațional. Vom face și livrări la domiciliul clienților. Am un prieten asociat care are experiență în domeniu. Arată foarte bine, se numește Rich VIP Lounge. Asta nu înseamnă că e numai pentru vip-uri. O să fie toată lumea bună prezentă acolo, sunt convins“, spunea Victor Slav în primăvara anului trecut.

În prezent, Victor Slav își câștigă banii din campaniile pe care le are, dar și din aparițiile TV. El a prezentat „Bravo, ai stil! Celebrities” alături de Ilinca Vandici la Kanal D. În marea finală a emisiunii de modă, vedeta a stat la masa juriului alături de Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu.

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/entertainment/victor-slav-faliment-a-inchis-cafeneaua-4017208

VIZIONARE crossmenu