Live Residence - Apartamente Bucuresti

Gara de Nord, adăpost improvizat pentru refugiați ucraineni. Femei și copii dorm pe saltele întinse pe jos, în sala de așteptare
Trenul a ajuns pe peron în jurul orei 18.30. Atunci, o parte dintre refugiați au plecat spre familiile sau hotelurile care s-au oferit să îi cazeze, după ce dăduseră de știre pe internet.

Alții, care nu au avut unde să tragă peste noapte, la sosirea în București, au rămas în gară.

Pentru ei a fost improvizat, într-o sală de așteptare din Gara de Nord, un adăpost de noapte, cu saltele întinse pe jos.

Acolo s-au retras să se odihnească inclusiv mame cu copiii lor, dar și mulți adolescenți și bătrâni.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Tot în Gara de Nord din București a fost amenajat un punct de ajutor pentru refugiații ucraineni care au plecat de acasă cu animalele de companie. ONG-ul Animal Society i-a așteptat cu hrană pentru căței și pisici, pături și cuști pentru transport.

Iar pentru mamele din Ucraina care au plecat în grabă de acasă, cu copiii în brațe, au fost strânse, tot în Gara de Nord, din donații, cărucioare pe care acestea le pot lua.

Urmărește pe Libertatea LIVETEXT cu cele mai noi informații despre războiul din Ucraina, declanșat de Rusia 

Citeşte şi:

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/refugiati-ucraina-saltele-gara-de-nord-4022730

VIZIONARE crossmenu