Live Residence - Apartamente Bucuresti

Clotilde Armand: Un bărbat fără adăpost din București a donat alimente pentru refugiații din Ucraina
„Un bax de apă, o sticlă de ulei și o pungă de zahăr – pentru mulți nu înseamnă mare lucru. Însă această fotografie spune cu totul altceva. Alimentele au fost donate la centrul din Piața Amzei de o persoană fără adăpost din Capitală”, a scris primarul sectorului 1, care a atașat și o poză cu donația făcută.

Potrivit edilului, personalul de la centru a refuzat ajutorul umanitar și au vrut să-i dea bărbatului banii pentru produse.

„Bărbatul i-a refuzat vehement. A insistat să doneze alimentele, aportul său modest la această criză umanitară din Ucraina. Iată o lecție de solidaritate cum eu n-am mai văzut. Mulțumim celor care au adus ajutoare la cortul de colectare al donațiilor de la Piața Amzei. Refugiații au nevoie de noi în aceste momente dificile, iar sprijinul umanitar, sub orice formă, este binevenit”, a mai scris primarul Clotilde Armand.

La finalul postării, edilul precizează că colegii săi „l-au ajutat pe domnul respectiv să meargă la centrele sociale DGASPC Sector 1 pentru cazare și mâncare”.

Urmărește pe Libertatea LIVETEXT cu cele mai noi informații despre războiul din Ucraina

Citeşte şi:

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/clotilde-armand-un-barbat-fara-adapost-din-bucuresti-a-donat-alimente-pentru-refugiatii-din-ucraina-4035576

VIZIONARE crossmenu