Live Residence - Apartamente Bucuresti

Surse: Afaceristul Nuredin Beinur a fost împușcat în cap cu un pistol cu bile de cauciuc, într-un restaurant din București
Poliția a fost anunțată de medici în această dimineață că doi bărbați care au ajuns la camera de gardă prezentau leziuni. Imediat la fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, iar din primele date a rezultat faptul că cei doi bărbați ar fi fost implicați într-un conflict, în interiorul unui restaurant din sectorul 1.

În urma verificărilor s-a stabilit că una dintre victime a fost lovită de un proiectil din cauciuc, fiind vorba de omul de afaceri Nuredin Beinur.

„Au fost depistate și identificate mai multe persoane ce se aflau în interiorul restaurantului, toate fiind conduse la audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-au produs vătămările”, a transmis sâmbătă Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

Fostul fotbalist și boxer este unul dintre cele mai cunoscute personaje de pe litoral, el fiind implicat, de-a lungul timpului, în mai multe scandaluri.

În timpul pandemiei, acesta s-a luat la trântă cu polițiștii din București, după ce a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că a participat la un eveniment organizat într-un local, dar și cu 2.500 de lei, pentru că nu purta mască. Beinur Nuredin a mai ajuns în atenția opiniei publice vara trecută, atunci când a rămas în pană cu autoturismul său de lux, un Rolls Royce, în stațiunea Mamaia, Zona Summerland.

În octombrie 2010 Nuredin Beinur a fost arestat de judecătorii români la cererea procurorilor Parchetului General care îl acuzau de șantaj, instigare la șantaj și ultraj contra bunelor moravuri, într-un dosar în care parte vătămată era un controversat afacerist, Marian Mocea.

Beinur a stat în arest aproape un an. Procurorii spuneau că timp de mai mulți ani Mocea îi plătea taxă de protecție lui Beinur și din momentul în care a refuzat să mai facă acest lucru a fost șantajat cu diferite lucruri.

Citeşte şi:

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/surse-afaceristul-nuredin-beinur-a-fost-impuscat-in-cap-cu-un-pistol-cu-bile-de-cauciuc-intr-un-restaurant-din-bucuresti-4041212

VIZIONARE crossmenu