Live Residence - Apartamente Bucuresti

Nicuşor Dan anunță 500 de intersecţii semaforizate în București, legate prin fibră optică. Câți bani vor fi cheltuiți
„Sistemul de semaforizare din București are nevoie de o abordare integrată, sistematică. De ani de zile se mai pun 2, 3, 5 semafoare într-un an, fără a se rezolva nimic de fapt”, a explicat Nicușor Dan demersul Primăriei Capitalei.

Edilul a precizat că studiul de prefezabilitate pentru întregul sistem de semaforizare a fost finalizat, iar firmele interesate au fost chemate miercuri dimineață pentru „o consultare prealabilă achiziției studiului de fezabilitate”.

„În urma realizării proiectului vom avea 500 de intersecții semaforizate legate cu serverul central prin fibră optică. De asemenea, vom reconfigura sistemul de semnalizare în mai multe intersecții existente (de exemplu, separarea direcției înainte de virajul la stânga)”, a afirmat Nicușor Dan.

Valoarea totală estimată a investiției este de 50 de milioane de euro. Vom încerca să obținem cât mai mult din această sumă din fonduri europene, iar pentru restul vom asigura finanțare din bugetul local.Primarul Capitalei, Nicușor Dan:

Citeşte şi:

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/nicusor-dan-anunta-500-de-intersectii-semaforizate-in-bucuresti-legate-prin-fibra-optica-cati-bani-vor-fi-cheltuiti-4044396

VIZIONARE crossmenu