Live Residence - Apartamente Bucuresti

Copil de 13 ani, lovit în cap de o bucată de tencuială desprinsă dintr-o clădire din București
Incidentul a avut marți în jurul prânzului pe strada Nicolae Beldiceanu din Sectorul 1 al Capitalei. Oamenii care au văzut incidentul au sunat imediat la 112, iar la fața locului a intervenit un echipaj SMURD tip C cu medic.

Copilul a fost preluat conștient și dus la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală cu un traumatism nivel mediu. Bucureștiul, dar și alte zece județe se află sub cod galben de vânt puternic până în această seară la ora 20:00.

Autorităţile din București au intervenit, marți, în 22 de cazuri în care copacii au căzut peste maşini sau pe șosea, în urma alertei meteo cod galben de vânt.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov anunță că, până la ora 15.00, a gestionat 42 de intervenții generate de fenomenele meteo, respectiv 22 copaci căzuți pe autoturisme şi carosabil, 6 elemente de tablă desprinse din acoperișul locuințelor și 14 alte situații: tencuială căzută de pe fațada clădirilor, elemente ornamentale desprinse de la balcoane sau panouri publicitare desprinse.

Citeşte şi:

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/copil-de-13-ani-lovit-in-cap-de-o-bucata-de-tencuiala-desprinsa-dintr-o-cladire-din-bucuresti-4046176

VIZIONARE crossmenu