Live Residence - Apartamente Bucuresti

Gabriela Firea: Reducerea riscului la cutremur în București, un subiect închis de primăria lui Nicușor Dan
„Se spune ca Firea a împânzit Bucureștiul cu “spoieli” și “cârpe” care stau să cadă. După un an și jumătate, cu Nicușor Dan primar general, nu cad doar “cârpele” puse de Firea, ci și zidurile șubrede din spatele lor. Clădirile șubrede sunt tot așa, chiar dacă urmau să fie readuse la viață, în sfârșit!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Și a continuat: „Primarul face anchete, analizează, se gândește de unde ar trebui să înceapă, și dă vina tot pe fosta administrație care a îndrăznit să miște un program încremenit în timp”.

Prim-vicepreședintele PSD a susținut apoi că „compania municipală de consolidări a fost băgată în faliment cu scopul precis de a obține toate contractele finanțatorii campaniei electorale” și a adăugat că Nicușor Dan încearcă să o scoată pe ea vinovată.

Nicușor Dan și echipa sa continuă să caute nod în papură, iar grozăvia din ultimele zile este și mai cinică: le cere proprietarilor din clădirile cu fațade restaurate să plătească milioane de euro. Mai mult, încearcă să inducă ideea că de vina este, ați ghicit, Firea!Președintele PSD București, Gabriela Firea:

„Lucrările pe care Municipalitatea le-a realizat în programul de reducere a riscului seismic, în mandatul meu, au fost gratuite pentru majoritatea bucureștenilor și așa trebuie să rămână”, a mai spus Firea, care este și ministrul PSD al Familiei.

Pe 9 martie, Nicușor Dan anunța că a început expertizarea clădirilor cu risc seismic din București, după ce fostul său consilier, Edmond Niculușcă, a spus pentru Libertatea că nicio clădire cu risc seismic nu s-a consolidat în ultimul an.

Citeşte şi:

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/gabriela-firea-reducerea-riscului-la-cutremur-in-bucuresti-un-subiect-inchis-de-primaria-lui-nicusor-dan-4055235

VIZIONARE crossmenu