Live Residence - Apartamente Bucuresti

Se oprește căldura în București. Anunțul făcut joi de Termoenergetica
Începând cu data de 31 martie 2022 sunt iniţiate procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare din Municipiul Bucureşti.

„Oprirea agentului termic pentru căldură este făcută progresiv, prin reducerea temperaturii de livrare şi prin închiderea instalaţiilor către consumatori, efectele fiind resimțite pe tot parcursul următoarelor 72 de ore”, a transmis Termoenergetica. 

Măsura este luată în conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, modificat prin H.G. 337/2018, care precizează că „oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10 grade Celsius, între orele 20.00 –06.00″.

De anul viitor bucureștenii vor plăti mai mult pentru căldură. Prețul gigacaloriei în București va crește, începând cu 1 aprilie, de la 143 de lei până la 330 de lei, decizia fiind luată ieri în Consiliul General

Citeşte şi:

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/se-opreste-caldura-in-bucuresti-anuntul-facut-azi-de-termoenergetica-4061223

VIZIONARE crossmenu