Live Residence - Apartamente Bucuresti

Urmărire cu focuri de armă pe o stradă din sectorul 3 al Capitalei. Trei bărbați care păcăleau bătrâni prin metoda COVID, prinși în flagrant de polițiști
Mai multe împușcături au fost auzite joi seara în jurul 23:00 pe strada Ciucea din sectorul 3 al Capitalei. Oamenii au fost alarmați de sirene și de numeroasele echipaje de poliție care au împânzit zona.

Trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii de înșelăciune prin metoda „COVID” au fost prinși aseară în București, după o urmărire ca în filme.

Cei trei indivizi din Constanța au fost prinși aseară în urma unui flagrant organizat de polițiștii Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și Serviciului de Investigații Criminale din cadrul  Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Cei trei au încercat să scape la vederea agenților cu mașină marca AUDI, polițiștii au pornit în urmărirea lor, iar pentru că nu s-au supus somațiilor agenții au fost nevoiți să facă uz de armă.

La fața locului au intervenit și mascații și poliția criminalistică. De asemenea, într-un tufiș din apropierea blocurilor a fost găsită o sacoșă cu bani.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ulterior, cei trei au fost coborâți din mașină, însă s-au împotrivit din nou. Potrivit martorilor oculari, cei trei au încercat din nou să scape și s-au îmbrâncit cu agenții. Într-un final ei au fost ridicați de agenți și duși la audieri la Secția 5 de Poliție Craiova, fiind reținuți pentru 24 de ore.

Zona a rămas securizată timp de 4 ore de polițiști, iar oamenii și șoferii au fost sfătuiți să evite zona.

Activitatea s-a desfășurat în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Oameni păcăliți prin metoda COVID

„În fapt, trei bărbați din județul Constanța, sunt bănuiți că la data de 01 martie 2022, prin inducerea în eroare, ar fi contactat telefonic o femeie de 70 de ani, din municipiul Craiova, pe care ar fi încercat să o determine să le înmâneze suma de 10.000 de lei, sub pretextul asigurării tratamentului fiicei sale, infectată cu Sars Cov 2 și aflată în stare gravă la un spital din Craiova”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

Întrucât femeia a avut dubii cu privire la cele solicitate de bărbați, aceasta a refuzat să le înmâneze banii, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la înșelăciune.

Tot pe 1 martie, bărbații ar fi contactat telefonic un bărbat, de 84 de ani, tot din municipiul Craiova, căruia i-ar fi prezentat o situație nereală și de la care ar fi primit suma de 60.000 de lei și 60.000 de euro, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Citeşte şi:

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/urmarire-cu-focuri-de-arma-pe-o-strada-din-sectorul-3-al-capitalei-trei-barbati-care-pacaleau-batrani-prin-metoda-covid-prinsi-in-flagrant-de-politisti-4062441

VIZIONARE crossmenu