Live Residence - Apartamente Bucuresti

Primăria Capitalei a depus proiecte de 50 milioane de euro pentru renovarea unor clădiri, în prima zi de funcţionare a PNRR
„În prima zi în care a început să funcţioneze Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), Primăria Capitalei a depus, prin Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, proiecte pentru a obţine finanţare europeană în valoare totală de aproximativ 50 de milioane de euro”, a declarat Nicuşor Dan, într-un comunicat de presă.

„Dorim să renovăm 13 blocuri, unele dintre ele monumente istorice, precum şi clădiri publice, emblematice pentru Bucureşti, cum ar fi Casa Gheorghe Tattarescu, din str. Domniţa Anastasia, nr. 7, Pinacoteca din str. Lipscani, nr. 18-20, şi Blocul Rosenthal din Calea Victoriei, nr. 22-24”, a adăugat Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan mulţumeşte asociaţiilor de proprietari care au înţeles importanţa obţinerii fondurilor nerambursabile din programul „Renovarea integrată a clădirilor rezidenţiale multifamiliale” din PNRR şi au completat documentele necesare.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Sursă Foto: PMB

Citeşte şi:

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/primaria-capitalei-a-depus-proiecte-de-50-milioane-euro-pentru-renovarea-unor-cladiri-in-prima-zi-de-functionare-a-pnrr-4069388

VIZIONARE crossmenu