Live Residence - Apartamente Bucuresti

Șofer suspectat că a făcut accident intenționat, ca să-și omoare fosta soție. Dosar penal pentru omor
Accidentul a avut loc sâmbătă dimineața, în jurul orei 09:00. După cum se poate vedea din imaginile surprinse de camerele de supraveghere, mașina în care se aflau foștii soți s-a izbit violent de piciorul pasarelei pietonale de pe bulevardul Pipera-Tunari, iar impactul a fost devastator.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Voluntari și ai Serviciului Rutier din Ilfov, iar din primele verificări au stabilit faptul că, un bărbat, de 41 de ani, a condus autoturismul pe bulevardul Pipera, din direcția Tunari către București, iar după ce a traversat podul de peste DNCB, a părăsit carosabilul și a intrat în coliziune cu piciorul pasarelei pietonale”, au transmis reprezentanții IPJ Ilfov.

Echipajele medicale au încercat să o resusciteze pe femeie, însă, în ciuda eforturilor, medicii au fost nevoiți să-i declare decesul.

Între timp, procurorii au deschis dosar penal pentru omor. Anchetatorii iau în calcul că bărbatul a provocat intenționat accidentul.

„Referitor la evenimentul rutier din data de 2 aprilie a.c., produs pe Bdul.Pipera-Tunari, în dreptul unei pasarele, soldat cu decesul unei femei în vârstă de 36 de ani și vătămarea corporală a bărbatului care conducea autovehiculul, precizăm faptul că, în urma cercetărilor efectuate până în prezent, dosarul de urmărire penală a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, a transmis IPJ Ilfov.

Citeşte şi:

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/un-barbat-a-intrat-cu-viteza-intr-o-pasarela-de-pe-bulevardul-pipera-tunari-iar-femeia-din-dreapta-a-murit-s-a-deschis-un-dosar-penal-pentru-omor-4067247

VIZIONARE crossmenu