Live Residence - Apartamente Bucuresti

Cine e Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei
Bărbatul a fost condamnat marți în primă instanță la 15 ani și patru luni de închisoare pentru agresiune sexuală asupra fiicei sale. De asemenea, el era cercetat şi într-un alt dosar penal, tot pentru infracţiuni de agresiune sexuală.

Surse din anchetă citate de Digi24 spun că bărbatul a intrat intenționat cu mașina în poarta ambasadei în jurul orei 6. Ulterior, după o discuție cu jandarmul care păzea clădirea s-a autoincendiat. Pompierii care au intervenit nu au mai putut să-l salveze, iar bărbatul a murit carbonizat.

Imagini cu mașina incendiată de la Ambasada Rusiei de la București au fost distribuite și de platforma Nexta, care relatează despre evenimentele din Europa de Est.

A car crashed into the #Russian Embassy building in #Bucharest, #Romania; after the collision the car caught fire. According to local media, the driver died. pic.twitter.com/Ttwud49eqU— NEXTA (@nexta_tv) April 6, 2022 Bogdan Drăghici a postat marţi un text pe Facebook privind conflictul dintre Ucraina și Rusia în care își declara sprijinul pentru poporul ucrainean și afirma „și eu sunt ucrainean”.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs acest eveniment.

Citeşte şi:

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/cine-este-barbatul-care-a-intrat-intentionat-cu-masina-in-gardul-ambasadei-rusiei-si-apoi-s-a-autoincendiat-4071589

VIZIONARE crossmenu