Live Residence - Apartamente Bucuresti

Concert caritabil pentru refugiații romi ucraineni, de Ziua Internațională a Romilor: Tzancă Uraganu’, printre artiştii care vor urca pe scenă
Concertul are loc cu prilejul Zilei Internaționale a Romilor, care se serbează pe 8 aprilie, eveniment pe care organizaţia a decis ca anul acesta să-l dedice romilor neajutorați.

Concertul caritabil va începe la ora 16.00, în Piața Ferentari din sectorul 5 al Capitalei și va fi susținut de o serie de artiști în vogă: Tzancă Uraganu, Taraful Marian Mexicanu & Ana Maria Mexicanu, Raluca Drăgoi, Mihăiță Piticu, Dorel de la Popești, Elvis Nicu & Alex Armeanca, Sandu Vijelie, Romeo & Gipsy, transmite Partida Romilor Pro-Europa.

Cei care vor să doneze bani pentru ajutorarea romilor nevoiași o pot face în contul RO72 RNCB 0072 0077 9033 0149, deschis la BCR, de către Asociația Partida Romilor Pro-Europa. Din banii strânși, jumătate vor merge către ajutorarea refugiaților romi ucraineni, iar cealaltă jumătate către mai multe familii sărace de romi din România, precizează organizaţia.

Ziua Internaţională a Romilor este sărbătorită de comunitatea internaţională, anual, la 8 aprilie, în cinstea recunoaşterii culturii, istoriei şi drepturilor milioanelor de romi din toată lumea, dar şi pentru a atrage atenţia asupra provocărilor de discriminare cu care se confruntă comunităţile de romi din Europa şi de pretutindeni, mai transmite Partida Romilor.

Citeşte şi:

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/concert-caritabil-pentru-refugiatii-romi-ucraineni-de-ziua-internationala-a-romilor-tzanca-uraganu-printre-artistii-care-vor-urca-pe-scena-4074731

VIZIONARE crossmenu