Live Residence - Apartamente Bucuresti

Polițistul care a lovit mortal o fată pe trecerea de pietoni în ianuarie a scăpat de controlul judiciar
„Decizie inexplicabilă. Polițistul Popescu nu mai are control judiciar. Pe scurt, poate să conducă, să plece din țară, să facă orice. În 18.03.2022, la umbra «războiului», Popescu scapă de orice urmă de control judiciar după ce a accidentat mortal o fată, iar pe alta a trimis-o în zeci de zile de îngrijiri medicale”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Instanța a refuzat proba cu testul poligraf pentru polițist

Accidentul a avut loc pe 13 ianuarie, pe bulevardul Laminorului din sectorul 1 al Capitalei. O mașină de poliție a lovit două fete de 11 ani pe trecerea de pietoni. Raisa a murit pe loc, iar Maria a fost rănită și a avut nevoie de o operație la piciorul drept.

Constantin Popescu, polițistul care se afla la volan, are 30 de ani și a fost cercetat inițial sub control judiciar pentru ucidere din culpă. Potrivit Poliției, agentul „nu a acordat prioritate de trecere pietonilor”, nu era în misiune în momentul producerii accidentului și circula cu viteză.

Pe 21 februarie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, care instrumentează dosarul accidentului, au transmis că proba cu testul poligraf pentru polițistul în cauză nu a fost acceptată.

Citeşte şi:

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/politist-constantin-popescu-omorat-raisa-scapat-control-judiciar-avocat-adrian-cuculis-4072469

VIZIONARE crossmenu