Live Residence - Apartamente Bucuresti

Expoziție despre identitate de gen și feminism, în București, organizată de adolescenți. Banii strânși vor fi donați unei asociații anti-SIDA
Va cuprinde lucrări realizate de peste 20 de artiști tineri, fie opere plastice și design grafic, fie poezie. Tema din acest an este identitatea de gen și valorile care stau la baza ei: non-discriminarea și recunoașterea drepturilor universale.

Fotografie de la una dintre edițiile trecute ale Tête-à-Tête. Foto: Interact CișmigiuBanii strânși vor fi donați

Accesul la expoziție se face în baza unei donații minime de 30 de lei, iar toți banii strânși de la vizitatori vor merge către Asociația Română anti-SIDA, anunță Interact Cișmigiu, ONG-ul care organizează expoziția, într-un comunicat de presă.

Tot în cadrul expoziției „Tête-à-Tête”, vizitatorii pot participa la trei workshop-uri ținute de organizațiile Accept, Girl Up și ARAS.

Interact Cișmigiu este un ONG format doar din tineri adolescenți cu vârste între 14 și 18 ani, iar expoziția „Tête-à-Tête” este organizată acum pentru al șaselea an consecutiv.

Până acum, prin „Tête-à-tête”, tinerii au donat peste 27.000 de lei unor alte cauze și asociații, care ajută persoanele cu autism, defavorizate sau victime ale violenței domestice.

Fotografie de la una dintre edițiile trecute ale Tête-à-Tête. Foto: Interact Cișmigiu

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/expozitie-tete-a-tete-identitate-de-gen-feminism-bucuresti-interact-cismigiu-4075712

VIZIONARE crossmenu