Live Residence - Apartamente Bucuresti

Incendiu la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni
Pompierii au fost anunţaţi în jurul orei 07:00 cu privire la un incendiu produs la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Bagdasar-Arseni, precizează sursa citată.

Personalul medical şi 7 pacienți s-au evacuat înaintea sosirii forțelor de intervenție, arată ISU. „Primele forţe ajunse la caz au constatat că se degaja fum de la nivelul acoperişului. A fost realizat un dispozitiv pentru stingerea incendiului şi pentru evacuarea persoanelor din interior. În acest moment nu se observă flacără sau fum. Nu sunt persoane rănite”, adaugă ISU.

Ministerul Sănătăţii precizează că incendiul a izbucnit la clădirea nouă a UPU din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Bagdasar Arseni. „Ministerul Sănătății este în legătură cu conducerea unității sanitare pentru acordarea imediată de măsuri de sprijin în caz de necesitate”, mai anunţă ministerul Sănătăţii.

S-a acționat cu 8 autospeciale de stingere cu apa și spumă, 7 echipaje SMURD, trei de descarcerare şi trei autoscări, mai anunţă ISU.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Foto: ISU

Citeşte şi:

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/incendiu-la-unitatea-de-primiri-urgente-a-spitalului-clinic-de-urgenta-bagdasar-arseni-4080340

VIZIONARE crossmenu