Live Residence - Apartamente Bucuresti

Sute de blocuri din cartierul bucureștean Drumul Taberei, fără apă caldă la parametrii funcționali
Mai multe blocuri din cartierul Drumul Taberei din București au rămas fără apă caldă la parametrii corespunzători, printre care imobile situate pe Bulevardul Ghencea, Bulevardul 1 Mai, Strada Valea Roșie, Strada Brașov, Strada Valea Călugărească și Bulevardul Timișoara.

Termoenergetica a transmis că CTE Progresu și CTE Vest și-au oprit funcționarea din cauza unei defecțiuni și în aceste condiții alimentarea cu agent termic pentru tot Municipiul București se realizează din CET Sud și CET Grozăvești.

Iar în cartierul Drumul Taberei, conducta magistrală (DN 700) care alimentează această zonă din CET Grozăvești a fost dată în folosință în 1986 și, din cauza vechimii de peste 35 de ani, „au fost efectuate în ultimele zile lucrări pentru remedierea a două avarii care s-au produs consecutiv, în prezent fiind în desfășurare lucrări în zona statuii Leu, la intersecția bulevardelor Geniului cu Iuliu Maniu”.

„Termenul estimat pentru remedierea problemelor este 11 aprilie 2022, ora 23.30”, a transmis Termoenergetica, însă compania a precizat că, „din cauza stării de degradare a conductelor de termoficare”, estimarea corectă a repunerii sistemului în funcțiune „a devenit, în ultima perioadă, aproape imposibil de făcut”.

Astfel, potrivit Termoenergetica, termenul de reparare a defecțiunilor poate fi prelungit pentru că „în majoritatea cazurilor, după terminarea lucrărilor, la repornirea sistemului, apar noi avarii (spărturi)”.

blocuri-drumul-taberei-bucuresti-fara-apa-calda

Citeşte şi:

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/bucuresti-blocuri-drumul-taberei-fara-apa-calda-9-aprilie-strazi-afectate-bulevardul-ghencea-1-mai-valea-rosie-brasov-4077454

VIZIONARE crossmenu