Live Residence - Apartamente Bucuresti

Traian Băsescu, după condamnarea Elenei Udrea: „Arătaţi-mi un singur leu pe care şi l-a însuşit”
Traian Băsescu a susţinut că Elena Udrea a fost condamnată „nu pe probe” şi că ea „nu a dus niciun leu acasă”.

Nu pe probe (merge la închisoare Elena Udrea – n.r.). Arătaţi-mi un singur leu pe care şi l-a însuşit Elena Udrea! Un leu. Degeaba mă întrebaţi pe mine, că eu o să vă spun că Elena Udrea nu a dus niciun leu acasă. Traian Băsescu:

Traian Băsescu a comentat şi acuzaţiile conform cărora Elena Udrea ar fi primit mita pentru a duce bani la fostul Partid Democrat Liberal. „Atunci înseamnă că trebuie să ne uităm într-o lege a finanţării partidelor de la vremea respectivă care spune foarte clar că banii primiţi ilegal pentru campanii se confiscă. Nu vorbeşte de puşcărie”, a spus Băsescu, într-o intervenţie telefonică la România TV.

„Deci dacă discutăm de finanţări de campanii, avem o lege a finanţării campaniilor, pe care nimeni nu vrea să o respecte. Ăsta-i răspunsul meu, nu am altul, pentru că atâta timp cât nu sunt duşi acasă, sunt bani care au fost utilizaţi pentru campanie. A fost o finanţare ilegală, ea se confiscă şi cel care a finanţat este amendat cu suma pe care a dat-o, sau partidul, depinde dacă partidul nu a luat declaraţie scrisă de la cel care a finanţat campania”, a adăugat fostul preşedinte al României.

Nu e nimic nou sub soare. O groază de lichele spun că au dat bani ca să ajungă la mine. Vedeţi Căpăţână, vedeţi care a vrut să scape după ce a furat bani şi i-a dus acasă, a fost simplu să spună, i-am dat bani lui Udrea ca să ajungă la Băsescu. Arătaţi-mi un singur om, un singur om care poate să spună că mi-a dat mie un leu.Traian Băsescu:

Fost ministru al turismului, Elena Udrea, a fost condamnată definitiv, joi, 7 aprilie, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Citeşte şi:

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/traian-basescu-dupa-condamnarea-elenei-udrea-aratati-mi-un-singur-leu-pe-care-si-l-a-insusit-4076738

VIZIONARE crossmenu