Live Residence - Apartamente Bucuresti

Anchetă la Poliția Capitalei, după ce un tânăr care trebuia să fie audiat a evadat din arest. Individul a ieșit pe geam, deși era încătușat
Incidentul a avut loc, luni, în jurul orei 11:30 la Secția 15 de Poliție. Tânărul de 19 ani se afla în biroul secției, fiind arestat preventiv pentru furt. Acesta era însoțit de apărătorul său și urma să fie audiat.

„A evadat dintr-un birou al Secției 15 Poliție, prin escaladarea unui geam, în timp ce se afla la audieri, într-o cauză de furt calificat, împreună cu apărătorul său”, a transmis Poliția Capitalei.

Individul a sărit pe geam, deși era încătușat. Tânărul a fost găsit la aproximativ o oră de polițiștii Secției 16, iar în prezent, se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.

Mai mult, au fost dispuse verificări, prin structura de control intern, cu privire la modul în care polițiștii și-au îndeplinit atribuțiile în acest caz.

Citeşte şi:

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/ancheta-la-politia-capitalei-dupa-ce-un-tanar-care-trebuia-sa-fie-audiat-a-evadat-din-arest-individul-a-iesit-pe-geam-desi-era-incatusat-4079426

VIZIONARE crossmenu